Wie zijn die mensen?

En nog zoveel mensen meer……allemaal warme, lieve mensen die ik in mijn hart draag, maar te veel om ze allemaal een beschrijving te geven. Ik zou ook niet durven om teveel vakjes te gebruiken……

Steven

De beste kapper van heel Gent en omstreken….

Zuster Lena Rom

Mijn klastitularis en lerares Nederlands in het middelbaar onderwijs. Zij was de eerste volwassene in mijn leven die mij het gevoel gaf dat ik mezelf mocht zijn zonder veroordeeld te worden. Zij is degene die voor mij en zoveel klasgenoten de basis van zelfvertrouwen heeft gebracht, die warmte en begrip gaf en geeft, die begeestert en die bewondert. Een non zoals je er nog nooit een hebt gezien!

Tineke:
Het mooiste meisje van het land, jong en dartel, vol talenten, die stilaan haar weg baant in het leven, die rechtstaat en weer doorgaat en blijft geloven in de wereld.
Mijn beminde dochter.

Chris en Myriame:
Een ‘klompje goud’ en een ‘gouden hart’ hebben elkaar gevonden. Ze werpen hun mantel van zorg over allen die hen omringen. ‘IK’ is een woord dat voor hen niet telt. ‘ANDEREN’ komen op de eerste plaats.
Vrienden met een heel speciaal plekje in mijn hart.

Chris S:
De natuurlijke flair van de mama die haar kinderen bewaakt en hen toont waar de weg ligt. De verpleegster die lichaam en geest heelt van degenen die pijn lijden in de nacht. Een vrouw die vriendschap hoog in het vaandel draagt.
Mijn grote steun en toeverlaat in donkere tijden. Met veel dankbaarheid.

Chris DB:
Een vrouw met een open geest, met ogen die luisteren en oren die zien. Zachtheid die begrijpt en wil begrijpen.
Mijn lieve klasgenootje in het middelbaar en nog steeds een maatje.

Kristof en Sophie:
Tortelduifjes die hun weg zoeken in het leven, voor wie rechtvaardigheid de hoofdweg is en die het leven omhelzen zoals de lente de aarde verwarmt.
Mijn beminde oudste zoon en schoondochter.

Herman:
Alles, en niet te omvatten in woorden.
Mijn lieve man.

Patris:
De vertaling van relativeren. De klank van vriendschap. De geur van gezelligheid. Het licht van begrip. De warmte van het hart.
Vriendin sinds 1972.

Len en Lara:
De kleinkinderen van Patris. Sprankelend in het leven, ongedwongen en onbeteugelde vreugd.

Pipa:
Het kleinkind van Myriame. Het zotte dotje dat nieuwsgierig de wereld in gluurt en de dingen probeert te vatten in haar kleine handjes.

David:
De schat die alle harten weet te betoveren, die de waarden en normen hoog in het vaandel draagt, en die iedereen een hand biedt.
Mijn beminde tweede zoon.

Louise:
Jeugdige schoonheid, zoekend naar het geluk.
Dochter van Carine.

Arthur:
Een jongen in volle bloei, zoals je kan zien.
Jonge broer van Louise, en dus zoon van Carine.

Bianca:
Een dame wiens Professionaliteit met een hoofdletter wordt geschreven. Een dame die een groep kan begeesteren en mensen kan begeleiden om het beste van zichzelf te geven. Een vrouw die kan luisteren en die kan sturen.

Louis:
Een man met een visie. Een ondernemer met het hart op de juiste plaats bij wie vriendschap en open geest hand in hand gaan.

Yoav:
De man met aandacht voor anderen vanuit een oprechte interesse. De man die gulzig de kennis van de wereld zoekt en opneemt en ze deelt met anderen. En bovendien een heerlijke papa voor de kindjes.

Ruuth, Anaïs en Levi:
Levenspartner er kindjes van Yoav. Een liefderijk gezinnetje met een tovermama die carrière perfect weet te combineren met het grote mama-hart.

Willy:
De zorgzame vriend als een rots in de branding op wie je kan bouwen en vertrouwen.Met oog voor schoonheid en de rust; met het hart dat de juiste vibraties volgt.

Sofie:
Geboren in België, getogen in Zuid-Afrika, gestudeerd in Engeland en werkt in Dubai. ‘De wereld, mijn thuis’, dat is Sofie. Een parel van een meid!
Dochter van Christine.

Lara (x2):
Kleindochtertje en oogappel van Patris.

Gina (1) en Gina en Jokke (2):
Vriendin sinds 1962 door dik en dun, alles gedeeld, de schaterlach en de traan.

Bart en Sabien:
Hele toffe mensen die geleerd hebben van het leven te genieten en dit te delen met hun vrienden.

Peggy en Lisa:
Mijn lieve schoonzusje die altijd maar aan anderen denkt en veel te weinig aan zichzelf. Hier met haar dochtertje Lisa, een hartedief, een lieve spruit!

Ingrid:
Mijn lieve schildersvriendin!!

Jinte en Jasper:
De spruiten van Fanny. De enthousiaste rollebollen die genieten van alles wat hun mama organiseert, maakt en doet voor hen. Net als hun mama zijn het goudmijntjes van talenten.

Jaak:
Mijn trouwe vriend sinds mijn jeugd, mijn steun en toeverlaat, mijn surrogaat-vader, mijn leraar, mijn engelbewaarder, de man die een rechte lijn tekent die je zomaar kan volgen. En de man die altijd kan relativeren, altijd kan vergeven.

Christine:
De vrouw van Jaak die altijd een glimlach kan toveren, altijd gastvrij is, en vooral een lieve mama is voor hun twee tieners.

Ignace:
Een kunstenaar in hart en bloed, de man die vrolijkheid brengt, altijd wel in is voor een grap, altijd oog heeft voor de ander, altijd klaar staat met een bemoediging en een daadwerkelijk helpende hand.

Emmelien:
Tienerdochter van Jan en Gonda, onze vrienden.

Martijn:
Tienerzoon van Jan en Gonda, onze vrienden.

Hilde en Mario:

Een verliefd stel zoals je kan zien. Hilde, een dame met pit, een allesvreter waar het kennis betreft, maar vooral een spontane vrouw die haar vriendschap gul rondstrooit over de mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *